Συνελήφθη ζευγάρι Ελληνοκυπρίων για τις απάτες με τους ψευδογιατρούς-Ψάχνουν το κύκλωμα

Εξελίξεις σηματοδοτούνται, αναφορικά με τις απάτες με τους ψευδογιατρούς στην επαρχία της Λάρνακας, καθώς η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ζευγάρι Ελληνοκύπριων, όπου στην κατοχή τους εντοπίστηκε ένα χρυσό δακτυλίδι και δύο χρυσές καδένες λαιμού, τα οποία κλάπηκαν από 79χρονη κάτοικο Λάρνακας.

Μάλιστα, το ΤΑΕ Λάρνακας φαίνεται να έχει ενώπιον του πέραν των 70 καταγγελιών, οι οποίες αφορούν την επαρχία της Λάρνακας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις, αφού η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο πως πρόκειται για κύκλωμα.

Σύμφωνα με τη χθεσινή καταγγελία, η Αστυνομία έλαβε την Πέμπτη νέα καταγγελία από 79χρονη γυναίκα, στην επαρχία Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση στο σταθερό της τηλέφωνο, από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο της μίλησε με ελληνική προφορά και της ανέφερε, ότι η κόρη της χρειάζεται το χρηματικό ποσό των 50,000, για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η 79χρονη πείστηκε με τα λεγόμενα του άγνωστου άντρα και λίγο αργότερα, άγνωστη της γυναίκα, η οποία φορούσε μαύρο μακρύ παντελόνι και κόκκινη μπλούζα, ηλικίας 60 περίπου ετών, μετέβη στην οικία της όπου και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των €9,000 σε μετρητά.

Στη συνέχεια και μετά την παρέλευση 15 περίπου λεπτών και κατόπιν νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας, η εν λόγω άγνωστη γυναίκα μετέβη ξανά στην οικία όπου και παρέλαβε 9 χρυσές λίρες, ένα χρυσό δακτυλίδι και δύο χρυσές καδένες λαιμού, με την πρόφαση ότι το χρηματικό ποσό δεν ήταν επαρκές.  

Δειτε Επισης

Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι στήθηκε η κινηματογραφική απόδραση του «Μύγα»-Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία
Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για υποβοήθηση αλλοδαπών να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Επανέλαβε την έκπληξή της για την στάση Τατάρ σε νέα συνέντευξη η Ολγκίν
Αναμένουν να καθοριστούν ημερομηνίες για κατάθεση των μαρτύρων τους οι μοναχοί
Καταγγέλλει προσπάθεια εκμετάλλευσης με σκοπό την απαξίωση ο Δήμος Πάφου-Η θέση του για τη γιαγιά
Γκανγκστερική απόδραση κατάδικου με τρεις νεκρούς δεσμοφύλακες στη Γαλλία
Απορρίφθηκαν οι λόγοι εφέσεις των υπόπτων για το «Δημητρούι»-Διαπιστώθηκε μεν σφάλμα αρχής, αλλά...