Έκλεψαν από κατάστημα επιδιόρθωσης σκαφών εξαρτήματα και μέταλλα, πιάστηκαν από την Αστυνομία

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες, στην επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Τα δύο πρόσωπα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περίπολα της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5μ.μ. χθες, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν να κινούνται πεζά σε δρόμο της Λάρνακας, δύο πρόσωπα τα οποία αναγνώρισαν ως τα πρόσωπα που εμπλέκονταν σε υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 25 Ιουνίου 2023.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών, να τους ανακόψουν για έλεγχο, οι δύο ύποπτοι τράπηκαν τρέχοντας, σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους ανακόψουν. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 42χρονο και 40χρονο, κατοίκους Λάρνακας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Ανακρινόμενοι οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή και αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η πιο πάνω υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 27 Ιουνίου, από ιδιοκτήτη καταστήματος επιδιόρθωσης σκαφών, σύμφωνα με τον οποίο το απόγευμα της 25ης Ιουνίου 2023, δύο άγνωστα του πρόσωπα εισήλθαν στο κατάστημά του και έκλεψαν διάφορα εξαρτήματα σκαφών και παλαιά μέταλλα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών έπειτα από πυρκαγιά στην Πάφο-Παραμένουν σε επιφυλακή
Σαφάρι ελέγχων και καταγγελίες πολιτών και υποστατικών στη Λεμεσό
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός για το τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο στη Θεσσαλονίκη
Ο ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν- 66 νεκρά παιδιά από την πείνα
Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι νόμιμο, ισχυρίζεται η πλευρά Χαφτάρ και προειδοποιεί την Ελλάδα με λήψη μέτρων
Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση του Αζέρου που συνελήφθη για κατασκοπεία και τρομοκρατία
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά έξω από τη Ναύπακτο–Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις, επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Ουκρανικό F-16 συνετρίβη την ώρα που αναχαίτιζε ρωσικούς πυραύλους-Νεκρός ο πιλότος
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση