Βροχερό το τριήμερο του Κατακλυσμού-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείτε αραιή σκόνη μέχρι και το απόγευμα.

Σήμερα, αρχικά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις ενώ στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νότια και νοτιοανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Έκλεισε για σήμερα η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας
Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
Οι πρώτες εβδομάδες μετά την τουρκική εισβολή και οι αιχμάλωτοι που δεν επέστρεψαν ποτέ
Πλήθος κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα τίμησε τους πεσόντες της εισβολής στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία
Δήμος Μόρφου: Δεν παραιτούμαστε από το όραμα της επιστροφής, της απελευθέρωσης και της επανένωσης
Άνω κάτω ο καιρός-Μεμονωμένες βροχές και η θερμοκρασία... στους 39 βαθμούς
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας
«Μόλις που προλάβαμε να περάσουμε το δρόμο, τρία λεπτά μετά έπεσε οβίδα... Θα ήμασταν θρύψαλα»