Δραπέτευσε το 2021, τον βρήκαν το 2023

Άντρας ηλικίας 26 ετών, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απόδρασης του από νόμιμη κράτηση, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2021 στη Λεμεσό, εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενος, που συνελήφθη μετά από καταδίωξη για πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά, απέδρασε από τον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.

Με βάση τις πληροφορίες που υπήρχαν, φαίνεται ότι βρισκόταν εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο, καθώς θα μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε. Ωστόσο, ο νεαρός αντιλήφθηκε μία τρύπα στα μέτρα ασφάλειας του και δεδομένου ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να έφερε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή από την πόρτα, η οποία άγνωστό εάν ξεχάστηκε ανοιχτή, ενώ δεν υπάρχει αναφορά πως χτύπησε αστυνομικούς.

Δειτε Επισης

Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου-Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία