Προσωπικές διαφορές πίσω από το φονικό στον Ύψωνα-Χειροπέδες στους φερόμενους δράστες

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 54 και 49 ετών, αναφορικά με το άγριο φονικό που σημειώθηκε έξω από μπυραρία στον Ύψωνα με θύμα τον 44χρονο Ελληνοκύπριο Mάριο Ονησιφόρου, προχώρησε η Αστυνομία, ενώ φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν μετά από προσωπικές διαφορές που είχαν οι φερόμενοι δράστες με φίλο των θυμάτων, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε πως «από τις επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή και μαρτυρίες που προέκυψαν αναζητήθηκαν δύο φερόμενα ύποπτα πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν και κλήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση και ακολούθως, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Δύο πρόσωπα ηλικίας 54 και 49 ετών, τα οποία ανακρίθηκαν και προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται».

Όπως είπε ο κ. Κυριάκου, «σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, είναι πρόσωπα τα οποία γνωρίζονται, φαίνεται ότι ο 49χρονος είχε κάποιες προσωπικές διαφορές με φίλο των θυμάτων, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε ελαφρά στο επεισόδιο και έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Φαίνεται ότι, λόγω αυτών των προσωπικών διαφορών που προέκυψαν πριν μερικές ημέρες, συνεχίστηκε η αντιπαράθεση στο συγκεκριμένο σημείο, όπου είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη».

Σε ερώτηση εάν η συμπλοκή ξεκίνησε από εντός της μπυραρίας είπε πως, «αυτό είναι κάτι που διερευνάται. Φαίνεται ότι το κύριο συμβάν έγινε έξω από το υποστατικό. Είναι πολύ νωρίς, λαμβάνονται καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στον χώρο και στη σκηνή έχει κληθεί η ΥΠΕΓΕ όπου διενεργεί εξετάσεις για παραλαβή τεκμηρίων, καθώς επίσης και Ιατροδικαστής για αυτοψία».

Παράλληλα, ο κ. Κυριάκου δήλωσε πως, «κάποιοι προσπάθησαν είτε να βοηθήσουν τα θύματα, είτε να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά τελικά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο. Υπάρχουν διάφορα τεκμήρια από την ΥΠΕΓΕ. Και τα δύο θύματα έφεραν τραύματα και στο πρόσωπο και στον λαιμό. Οι φερόμενοι ως δράστες δεν εντοπίστηκαν στη σκηνή, τους εντόπισε η Αστυνομία και μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού.

50

70

40

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή έξω από μπυραρία στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, τρεις θαμώνες της μπυραρίας, ηλικίας 44, 51 και 43 ετών, φέρεται να δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι και να τραυματίστηκαν, από δύο άλλους θαμώνες του υποστατικού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές Δυνάμεις, όπου εντόπισαν τρία άτομα σοβαρά τραυματισμένα, μετά από μαχαιριές που δέχθηκαν.

30

20

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 44χρονου Μάριου Ονησιφόρου, ο οποίος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, στο λαιμό. Ο 51χρονος φέρει επίσης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο πρόσωπο και την τραχηλική χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του, να θεωρείται κρίσιμη.

Όσον αφορά τον 43χρονος, αυτός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

15

500

600

700

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της μπυραρίας.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής