Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 32χρονο να κατευθύνεται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω, καθώς νέο βίντεο ντοκουμέντο του Star δείχνει τον 32χρονο βασικό κατηγορούμενο πάνω σε μηχανάκι να κατευθύνεται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης 27χρονης.

Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία που επικαλείται μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου για την απαγωγή, βιασμό και δολοφονία της 27χρονης. Η γειτόνισσα, μιλώντας στο Ράδιο Έκφραση, αποκάλυψε ότι οι κάμερες του σπιτιού της κατέγραψαν τον 32χρονο να κινείται με μηχανάκι προς την κατεύθυνση όπου βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια.

Εκτός από αυτό το βίντεο, υπάρχει και άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις του κατηγορούμενου 32χρονου. Ο άνδρας κινείται πεζή, ανήσυχος, και κρατώντας κινητό. Και τα δύο βίντεο προέρχονται από το υλικό των καμερών ασφαλείας της γειτόνισσας του 32χρονου, και βρίσκονται στην κατοχή των Αρχών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία της γειτόνισσας, κατά το πρώτο στάδιο των ερευνών της εξαφάνισης, η γυναίκα δεν είχε ρωτηθεί από τις αστυνομικές αρχές αν το σπίτι της είχε κάμερες ασφαλείας με υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την υπόθεση.

Μάλιστα, με βάση το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού της, η γειτόνισσα είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα έψαχναν προς λάθος κατεύθυνση.

Δηλώνει αθώος

Ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της.

Όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σύντομα από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε σακούλες σκουπιδιών γυρνώντας ξανά στον τόπο του εγκλήματος, τύλιξε το άψυχο κορμί της και την έθαψε δίπλα από έναν θάμνο, εκεί όπου εντοπίστηκε 6 ημέρες μετά από δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Ο δράστης πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του.

Πηγή: Έθνος / Iefimerida

Δειτε Επισης

Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή»-Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία
Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας»
ΒΙΝΤΕΟ: Εγκάρδια συνάντηση Αλέξη Κούγια και Απόστολου Λύτρα στα δικαστήρια
Χειροπέδες σε άνδρα που έδινε «δώρα» σε ανήλικο παιδί και το κακοποιούσε σεξουαλικά
Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή
Σύλληψη δικηγόρου που διακινούσε ναρκωτικά σε κρατούμενους