Εμφανίστηκε σήμερα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Κρεμλίνου ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά μετά το τέλος της εξέγερσης των μισθοφόρων του Wagner Group, απευθυνόμενος, σε βίντεο που μετέδωσε το Κρεμλίνο, σε φόρουμ για τη βιομηχανία και τη νεολαία.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να κάθεται σε ένα γραφείο χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί πού και πότε γυρίστηκε. Στην προσφώνησή του, όπου συγχαίρει τους συμμετέχοντες στο φόρουμ σύμφωνα με το Reuters, δεν αναφέρει την ένοπλη ανταρσία αλλά κάνει λόγο για "προκλήσεις" που αντιμετωπίζει η βιομηχανία λόγω των δυτικών κυρώσεων.

Επιπλέον, ο Πούτιν είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσί, ο οποίος εξέφρασε πλήρη υποστήριξη στη ρωσική ηγεσία μετά την αποτυχημένη ανταρσία του μισθοφορικού στρατού Βάγκνερ, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

"Ο Ιρανός πρόεδρος εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στους Ρώσους ηγέτες στο πλαίσιο των γεγονότων της 24ης Ιουνίου", ανέφερε το Κρεμλίνο. Ο Πούτιν έλαβε επίσης στη διάρκεια του πρωινού "την υποστήριξη" του Εμίρη του Κατάρ, σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Φορτηγό έπεσε πάνω σε αεροπλάνο της EasyJet στο Παρίσι-Ακυρώθηκε η πτήση προς Ρώμη
Μία εβδομάδα εθνικού πένθους στη Μιανμάρ μετά τον σεισμό των 7,7 βαθμών Ρίχτερ
Η Ουάσιγκτον απέλασε 17 «εγκληματίες» προς το Ελ Σαλβαδόρ
Αξιωματούχοι έψαχναν στη Γροιλανδία να βρουν κάποιον που θα ήθελε να συναντηθεί με τη σύζυγο του Βανς και δεν βρήκαν κανέναν
Υποστήριξη στη Λεπέν από κόμματα και πρόσωπα ακροδεξιάς σε Γαλλία και Ευρώπη
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Η σειρά Adolescence θα μεταδοθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει την κακομεταχείριση των φοιτητών που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις
Η ζωή κάτω από τα ερείπια-Συγκλονιστικά βίντεο από επιζώντες του σεισμού της Μιανμάρ
Τουλάχιστον 2.056 νεκροί από τον σεισμό στην Μιανμάρ-Πάνω από 3.900 οι τραυματίες