Έκρηξη Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σ@@@ά στην επιφάνεια»

Οργισμένη ήταν η τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη, για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή μετά τις εθνικές βουλευτικές εκλογές 2023, του κόμματος δηλαδή που στήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η κ. Κανέλλη, ορμώμενη από τοποθέτηση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, αντέδρασε σε έντονο ύφος.

«Ακουσέ με. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση… Δύο κουβέντες μόνο και αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη. Σε προσωπικό επίπεδο! Εκτός από πολιτικό… Διαφημίστηκε ο Κασιδιάρης έγκλειστος μέσα στις φυλακές ως πιθανός να μπει να μη μπει σε ψηφοδέλτιο… Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με τερτίπια νομικά και να μην τους χτυπάει στο πολιτικό επίπεδο που πωλούνται οι φασίστες», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA η κ. Κανέλλη και πρόσθεσε:

«Οι φασίστες πολεμιούνται στα σωματεία, στους δρόμους, στις δουλειές, με πολιτικούς όρους. Όχι με νομικούς όρους. Επομένως αυτή τη στιγμή, ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σ@@@ά στην επιφάνεια. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».

Η τοποθέτηση Κούγια που προκάλεσε την έκρηξη της Κανέλλη

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας επεσήμανε: «Ακούω συνεχώς το θέμα της εισόδου των Σπαρτιατών στη Βουλή. Το ερώτημά μου είναι εάν όλοι αυτοί που μιλούν για αυτό το θέμα έχουν διαβάσει το Σύνταγμα, γιατί αυτό του συνέβη με πρωτοβουλία του Βορίδη, ήταν λυσιτελές γιατί ήρκεσαν λίγες ημέρες για να αλλάξουν το όνομα οι προηγούμενοι που ήταν φασίστες και να είναι στη Βουλή πλέον με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που προβλέπαμε. Δυστυχώς είναι καλύτερα να είναι στη Βουλή οι φασίστες για να μπορεί να τους κριτικάρουν οι πολιτικοί, γιατί δυστυχώς είναι αυτή η Δημοκρατίας. (…) Κάναμε τους δικαστές πολιτικούς».

Δειτε Επισης

Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου η Μαρινέλλα
«Κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την μοιραία επίθεση»-Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα της 14χρονης στη Γλυφάδα
«Νόμιμα πήρα το παιδί» υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας για την αρπαγή του νεογέννητου
Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 2χρονο στην Λαμία-Τον έσωσε η γιαγιά του που δέχθηκε δάγκωμα
Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του υπό την απειλή μαχαιριού στο Αίγιο
Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο στην Ερμιόνη και τον ξύρισαν με φαλτσέτα
Αρχές 2025 το Αν. Συμβούλιο Συνεργασίας, αποφάσισαν Μητσοτάκης-Ερντογάν
Πλήρης αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο η οδηγία του ελληνικού ΥΠΕΞ
Μπούκαρε στο νοσοκομείο, άρπαξε το νεογέννητο και τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε ο παλαιοχριστιανός
Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε στην Ελλάδα-«Τον χτυπούσαν με σίδερο στο κεφάλι»