Εικοσιπέντε ετών ο καθηγητής που συνελήφθη-«Εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις»

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με τη σύλληψη 25χρονου καθηγητή Γυμνασίου, ο οποίος είχε στην κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις τόσο από τους μαθητές του, όσο και από πρόσωπα από το σχολικό περιβάλλον όπου διδάσκει.

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως ο συλληφθέντας είναι 25 ετών και πως εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις. «Από τις εξετάσεις φαίνεται το ίδιο πρόσωπο να εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις, δηλαδή να υπάρχει εμπλοκή και για άλλα τέσσερα πρόσωπα. Δηλαδή πέντε στο σύνολο».

Προσθέτοντας ότι, «είναι πολύ σοβαρά τα αδικήματα. Είναι αδικήματα που κατοχή και απόκτηση παιδικής πορνογραφία, απόπειρα άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, παρενοχλητική παρακολούθηση και στη βάση αυτών των αδικημάτων, προχωρούμε στη διερεύνηση. Η καταγγελία έγινε από γονέα προχθές. Φαίνεται οι παράνομες ενέργειες να έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει φωτογραφίες άλλων τεσσάρων παιδιών, τα οποία φαίνεται να είναι από τον ίδιο χώρο».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέου υπέδειξε ότι, «είναι σοβαρές υποθέσεις και γνωρίζεται ότι δεν προβαίνουμε σε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις για τα συγκεκριμένα θέματα, όμως για το συγκεκριμένο έπρεπε να εκδοθεί μια ανακοίνωση απλά και μόνο για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, να γνωρίζει ότι υπάρχουν αυτά τα δεδομένα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 25χρονος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

Σημειώνεται ακόμη ότι, ο νεαρός καθηγητής είναι εκπαιδευτικός με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Δειτε Επισης

Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο