Εικοσιπέντε ετών ο καθηγητής που συνελήφθη-«Εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις»

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με τη σύλληψη 25χρονου καθηγητή Γυμνασίου, ο οποίος είχε στην κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις τόσο από τους μαθητές του, όσο και από πρόσωπα από το σχολικό περιβάλλον όπου διδάσκει.

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως ο συλληφθέντας είναι 25 ετών και πως εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις. «Από τις εξετάσεις φαίνεται το ίδιο πρόσωπο να εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις, δηλαδή να υπάρχει εμπλοκή και για άλλα τέσσερα πρόσωπα. Δηλαδή πέντε στο σύνολο».

Προσθέτοντας ότι, «είναι πολύ σοβαρά τα αδικήματα. Είναι αδικήματα που κατοχή και απόκτηση παιδικής πορνογραφία, απόπειρα άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, παρενοχλητική παρακολούθηση και στη βάση αυτών των αδικημάτων, προχωρούμε στη διερεύνηση. Η καταγγελία έγινε από γονέα προχθές. Φαίνεται οι παράνομες ενέργειες να έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει φωτογραφίες άλλων τεσσάρων παιδιών, τα οποία φαίνεται να είναι από τον ίδιο χώρο».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέου υπέδειξε ότι, «είναι σοβαρές υποθέσεις και γνωρίζεται ότι δεν προβαίνουμε σε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις για τα συγκεκριμένα θέματα, όμως για το συγκεκριμένο έπρεπε να εκδοθεί μια ανακοίνωση απλά και μόνο για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, να γνωρίζει ότι υπάρχουν αυτά τα δεδομένα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 25χρονος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

Σημειώνεται ακόμη ότι, ο νεαρός καθηγητής είναι εκπαιδευτικός με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας