Ξεκάθαρος ο Πρόεδρος για ΓεΣΥ-«Δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του, να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση»

Στρεβλώσεις και προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ΓεΣΥ, θα τεθούν επί τάπητος το πρωί της Παρασκευής, σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κληθείς να αναφερθεί στην εν λόγω σύσκεψη, προσερχόμενος στο γεύμα εργασίας που παραθέτει η Σουηδική Πρεσβεί, ο Πρόεδρος ανέφερε πως, «δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση. Η δική μας φιλοσοφία είναι για όλα τα θέματα που υπάρχουν και υπάρχουν αρκετά θέματα και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν, μιλάμε για μια μεγάλη μεταρρύθμιση, πώς μέσα από ενέργειες μας αναβαθμίζουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο έδαφος για να ενισχύσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο αύριο. Και αυτό που θα θέσω στη δική μου εισαγωγική παρέμβαση είναι εκείνες τις ενέργειες που θα ενισχύσουν το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, γιατί μιλάμε ειδικότερα για την υγεία, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τίθεται θέμα και με τη βιωσιμότητα των νοσοκομείων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «φυσικά είναι άμεσα συνυφασμένο, αλλά πρώτα ξεκινούμε με την αναβάθμιση της ποιότητας, να δούμε ειδικότερα και το θέμα των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Είναι κάτι που μας ανησυχεί, για αυτό έχω καλέσει και όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις που θα διασφαλίζουν πρώτο, αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, την ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και φυσικά τα θέματα βιωσιμότητας. Υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα τα οποία θα θέσουμε».

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο