Εγγραφή θέματος για έλεγχο της Αρχής Στοιχημάτων αποφάσισε η Επ. Θεσμών

Την αυτεπάγγελτη εξέταση θέματος για έλεγχο της λειτουργίας της Αρχής Στοιχημάτων αποφάσισε σήμερα να εγγράψει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, έπειτα από εισήγηση της Βουλευτού του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Η εισήγηση τέθηκε σε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Επιτροπής και αποφασίστηκε πλειοψηφικά η εγγραφή του.

Ένσταση διατύπωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Γεωργίου, καθώς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η υπόθεση που αφορά τα στημένα παιχνίδια. Εξάλλου, εκφράστηκαν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει έλεγχος ενώπιον της Επιτροπής, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εξέλιξη της υπόθεσης, δεδομένου ότι κάποια θέματα ενδέχεται να συνδέονται με την εν λόγω υπόθεση.

Τα μέλη της Επιτροπής προχώρησαν στην υπερψήφιση της εγγραφής του θέματος, καθώς αυτό αναμένεται ότι θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής με την επανέναρξη της λειτουργίας της Βουλής το Φθινόπωρο.

Δειτε Επισης

Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό