Παρουσίαση προϊόντων τεχνολογίας και συστημάτων ασφαλείας από BIONIC και HP

Η BIONIC, σε συνεργασία με την HP, παρουσίασε πρόσφατα στο επιχειρηματικό της πελατολόγιο και όχι μόνο, τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε προϊοντικές λύσεις και τεχνολογίες για το θέμα της εταιρικής Κυβερνοασφάλειας.

Στην παρουσίαση, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά και να δει από κοντά ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών, βιώνοντας τη χαρακτηριστική καινοτομία των προϊόντων της HP.

L-0159_900x506

Από κομψούς φορητούς υπολογιστές με υψηλή ισχύ, μέχρι σταθερούς υπολογιστές σχεδιασμένους για το απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον και με βέλτιστη απόδοση, η εκδήλωση παρείχε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του hardware της HP και παράλληλα δημιούργησε μια θετική γενική αποτύπωση στο κοινό, όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η BIONIC.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της Κυβερνοασφάλειας και στη σημασία των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που πρέπει να διέπουν τον εκάστοτε οργανισμό, για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση οποιασδήποτε Κυβερνοαπειλής.

L-0170_900x506

Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ειδικούς του κλάδου και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το μέλλον της τεχνολογίας και της ασφάλειας.

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία για όλα τα μέρη να κατανοήσουν ότι η πλοήγηση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο, απαιτεί συλλογική προσπάθεια και εμπιστοσύνη στην τεχνολογία και σε σχετικές υπηρεσίες.

L-0006_900x506

Μέσω της ολοκληρωμένης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την απεριόριστη επιθυμία για άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η BIONIC βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για επιχειρήσεις που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες τους για ψηφιακή ασφάλεια και όχι μόνο.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus