Έφεση από Εισαγγελέα σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Έφεση εναντίον της ποινής φυλάκισης 11 ετών, που επιβλήθηκε πρόσφατα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε κατηγορούμενο, για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, καταχώρισε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

Σε ανακοίνωσή της, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει πως ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, σε 12 κατηγορίες που αφορούν στη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων προσώπων κάτω των 13 ετών.

Η ποινή φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο, σημειώνει, κρίθηκε ως «έκδηλα ανεπαρκής», βάσει των γεγονότων διάπραξης των αδικημάτων, θεωρώντας ότι αυτή δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική συμπεριφορά του κατηγορουμένου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το ρεσάλτο του ισραηλινού στρατού σε πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Συνεχίζεται η μάχη με τις αδηφάγες φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία-Κανένα ενεργό μέτωπο στην Αττική
Κυκλοφορούσε στον Πρόδρομο με φωτοβολίδα και κροτίδες 37χρονος-Έρευνες εάν σχετίζεται με ενδεχόμενους εμπρησμούς
Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή
Τραμπ και η Φον ντερ Λάιεν διαπραγματεύονται για τους δασμούς στη Σκωτία