Παρέπεμψαν σε δίκη τον 82χρονο που πυροβόλησε τον κλέφτη στην αυλή του

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό, στις 17 Ιουλίου, παραπέμφθηκε σήμερα 82χρονος, σε σχέση με υπόθεση απόπειρας φόνου 67χρονου, που διαπράχθηκε στις 11 Ιουνίου.

Ο 82χρονος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ότι το βράδυ της 11ης Ιουνίου εντόπισε άγνωστο πρόσωπο που επιχειρούσε να κλέψει τα καλώδια ηλεκτρικής του εγκατάστασης, από το περιβόλι του και πως πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα.  

Στη σκηνή εντοπίστηκε, από μέλη του αστυνομικού σταθμού Λάνιας, ένας 67χρονος που έφερε τραύματα στην πλάτη, μετά από πυροβολισμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 82χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας φόνου, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε πως, ενώ βρισκόταν στην οικία του υπήρξε διακοπή ηλεκτροδότησης και όταν βγήκε έξω για να ελέγξει τον κεντρικό  πίνακα παροχής, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο, πυροβολώντας στον αέρα προς εκφοβισμό. Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα κλοπής καλωδίων και το προηγούμενο διάστημα.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει αύριο κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα