Ανακοίνωση για πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εισδοχής στη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ έχει ξεκινήσει.

Τα Προγράμματα Σπουδών θα λειτουργήσουν στα παραρτήματα ΜΙΕΕΚ σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και στο νέο παράρτημα Absolute Institute of Technical Education (AITE) στη Λεμεσό. Η έναρξη λειτουργίας του ΑΙΤΕ αυξάνει τις διαθέσιμες θέσεις και επιπρόσθετα προσφέρει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα πρωινής ή απογευματινής φοίτησης.

Για εξασφάλιση μίας θέσης για φοίτηση στα ΜΙΕΕΚ, εφαρμόζεται σύστημα μοριοδότησης, το οποίο διέπεται από μετρήσιμα και διαφανή κριτήρια.

Οι αιτήσεις για εισδοχή θα γίνονται ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο του ΥΠΑΝ www.moec.gov.cy, ή μέσω του ιστότοπου των ΜΙΕΕΚ www.mieek.ac.cy. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη, 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023, ενώ οι εγγραφές όσων εξασφαλίσουν θέση θα γίνουν εντός δύο εβδομάδων από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus