Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών

Στο διορισμό δύο ερευνώντων λειτουργών για να διερευνήσουν το υλικό που παρέδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού ο πρώην Γραμματέας της Επιτροπής Χάρης Σαββίδης, σε σχέση με 16 «κόκκινους» φακέλους που έστειλε η UEFA μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πρώην στελέχη της Επιτροπής, αποφάσισε την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρία της η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Άντρος Καπαρδής είπε ότι «η Επιτροπή διόρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς μετά από το υλικό που μας είχε προμηθεύσει ο Χάρης Σαββίδης».

Ο κ. Καπαρδής είπε ότι στους ερευνώντες λειτουργούς «έχουν δοθεί οδηγίες να διερευνήσουν το περιεχόμενο αυτό των στοιχείων και να ετοιμάσουν έκθεση την οποία να μας δώσουν σε διάστημα 45 ημερών».

Ερωτηθείς για τους όρους εντολής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι «έχουν πάρει συγκεκριμένο αριθμό όρων εντολής» που αφορούν «τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν» και «σε 45 μέρες να παραδώσουν τα πορίσματα τους».

Κληθείς να αναφέρει τα ονόματα των ερευνώντων λειτουργών, ο κ. Καπαρδής είπε ότι «μαζί με τα πορίσματα» θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα τους.

Ερωτηθείς αν συζήτησαν και το θέμα του ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο κ. Καπαρδής είπε ότι θα το δούμε σύντομα σε μελλοντική συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, «μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Οι 16 κόκκινοι φάκελοι αφορούν 11 παιχνίδια της Καρμιώτισσας και πέντε του Ερμή Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά εκ νέου για Αρχηγό ο Πρόεδρος-«Καμιά θολούρα, όταν υπάρχουν ανακοινώσεις θα προχωρήσω»
«Γυναίκες έρχονται κουμπωμένες μέχρι το λαιμό, φοβισμένες να δείξουν το κατακρεουργημένο στήθος τους»
Χειροπέδες σε 50χρονο που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και αρχαία
Έφοδος της Αστυνομίας σε εργοτάξιο στη Λευκωσία-Συνελήφθησαν δέκα πρόσωπα
Αντεπιτίθεται η Κυβέρνηση για συντάξεις ΠτΔ και υπουργών-«Η ίδια νομοθεσία για στελέχη κομμάτων που σήμερα βλέπουν αναλγησία σε άλλους»
Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο
Ξεκίνησε για το ταξίδι ζωής στη Γερμανία ο 10χρονος Λούκας-Το συγκινητικό μήνυμα του μέσα από το αεροπλάνο
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έστειλαν στο νοσοκομείο 46χρονη επειδή τους επέρριψε την ευθύνη
Εγγράφει στη Θεσμών για συζήτηση τη νέα έκθεση της GRECO o Δημητρίου-Ζητούν μέτρα τα κόμματα
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 29χρονου που παρασύρθηκε από όχημα