Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών

Στο διορισμό δύο ερευνώντων λειτουργών για να διερευνήσουν το υλικό που παρέδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού ο πρώην Γραμματέας της Επιτροπής Χάρης Σαββίδης, σε σχέση με 16 «κόκκινους» φακέλους που έστειλε η UEFA μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πρώην στελέχη της Επιτροπής, αποφάσισε την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρία της η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Άντρος Καπαρδής είπε ότι «η Επιτροπή διόρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς μετά από το υλικό που μας είχε προμηθεύσει ο Χάρης Σαββίδης».

Ο κ. Καπαρδής είπε ότι στους ερευνώντες λειτουργούς «έχουν δοθεί οδηγίες να διερευνήσουν το περιεχόμενο αυτό των στοιχείων και να ετοιμάσουν έκθεση την οποία να μας δώσουν σε διάστημα 45 ημερών».

Ερωτηθείς για τους όρους εντολής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι «έχουν πάρει συγκεκριμένο αριθμό όρων εντολής» που αφορούν «τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν» και «σε 45 μέρες να παραδώσουν τα πορίσματα τους».

Κληθείς να αναφέρει τα ονόματα των ερευνώντων λειτουργών, ο κ. Καπαρδής είπε ότι «μαζί με τα πορίσματα» θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα τους.

Ερωτηθείς αν συζήτησαν και το θέμα του ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο κ. Καπαρδής είπε ότι θα το δούμε σύντομα σε μελλοντική συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, «μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Οι 16 κόκκινοι φάκελοι αφορούν 11 παιχνίδια της Καρμιώτισσας και πέντε του Ερμή Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων