Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας ο 21χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο-Σταθερή η κατάστασή του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 21χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 21:00 σε σοβαρή οδική σύγκρουση στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη έχοντας ως συνοδηγό 46χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου, μηριαίου οστού και βραχίονα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση του να θεωρείται πολύ σοβαρή.

Ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας.

Στο Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, ενώ διερευνάται κατά πόσο ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τη συγκεκριμένη κατηγορία της μοτοσικλέτας, δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά εκ νέου για Αρχηγό ο Πρόεδρος-«Καμιά θολούρα, όταν υπάρχουν ανακοινώσεις θα προχωρήσω»
Χειροπέδες σε 50χρονο που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και αρχαία
H νεκροτομή και η ανθρωπολογική εξέταση δίνουν απαντήσεις για τον ανθρώπινο σκελετό
Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έστειλαν στο νοσοκομείο 46χρονη επειδή τους επέρριψε την ευθύνη
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 29χρονου που παρασύρθηκε από όχημα
Έντονη βροχόπτωση και κατολίσθηση πετρών-Η ενημέρωση της Αστυνομίας
Τοποθετούνται κάμερες τροχαίας στη Λάρνακα-Τα δύο σημεία
Παραμένει στις Κεντρικές ο Σύρος που απείλησε ότι θα γυρίσει την Πάφο ανάποδα
Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου