Θανατηφόρο δυστύχημα στον δρόμο προς Κακοπετριά-Οδηγός προσέκρουσε σε πλαγιά

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 70χρονης Ελένης Καρυδά από την Περιστερώνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30 το μεσημέρι, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Καρβουνά-Κακοπετριάς, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Πλατανιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου με στροφή δεξιά, το όχημά της κινήθηκε ευθεία εκτός του δρόμου, προσέκρουσε στη βουνοπλαγιά αριστερά του δρόμου και ανατράπηκε.

Στο περιστατικό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Ανδρέα Κεττή, με χρήση διασωστικής εξάρτυσης απεγκλώβισε τη γυναίκα και την παρέδωσε στο ασθενοφόρο για μεταφορά στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια θανάτου της 70χρονης και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μόρφου.

Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία:

τροχ1

τροχ2

Δειτε Επισης

Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις