Θανατηφόρο δυστύχημα στον δρόμο προς Κακοπετριά-Οδηγός προσέκρουσε σε πλαγιά

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 70χρονης Ελένης Καρυδά από την Περιστερώνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30 το μεσημέρι, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Καρβουνά-Κακοπετριάς, στο ύψος του εκδρομικού χώρου Πλατανιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου με στροφή δεξιά, το όχημά της κινήθηκε ευθεία εκτός του δρόμου, προσέκρουσε στη βουνοπλαγιά αριστερά του δρόμου και ανατράπηκε.

Στο περιστατικό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Ανδρέα Κεττή, με χρήση διασωστικής εξάρτυσης απεγκλώβισε τη γυναίκα και την παρέδωσε στο ασθενοφόρο για μεταφορά στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια θανάτου της 70χρονης και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μόρφου.

Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία:

τροχ1

τροχ2

Δειτε Επισης

Ζήτησαν από Δαμιανό στήριξη οικογενειών των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία στο εξωτερικό οι «Μικροί Ήρωες»
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Πολωνού καθηγητή-«Εγκέφαλος της δολοφονίας η πρώην σύζυγός του»
Η Κύπρος συνυπέγραψε τη βρετανική πρωτοβουλία για Γάζα-«Μήνυμα για ανθρωπιστική βοήθεια μέσω θαλάσσιου διαδρόμου»
Νέοι ισχυρισμοί για τις πέντε «συλλήψεις» Ε/κ στα κατεχόμενα-Τους συνδέουν με αγωγές κατά της Τουρκίας για το περιουσιακό
Αρνείται τα πάντα η 43χρονη για τη δολοφονία του καθηγητή, πώς εξήγησε τη φωτογραφία στο κινητό της
Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων στις Παγκύπριες Εξετάσεις-Εξασφάλισαν το απόλυτο 20
Αγωνία τέλος-Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων
Κατασχέθηκαν πάνω από πέντε κιλά κάνναβης από δύο πακέτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Οργή από τη μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τα μέτρα Βαφεάδη-«Σφυρούσε αδιάφορα, προτίμησε να στρουθοκαμηλίζει»
Απαντά στις επικρίσεις για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-«Κάποιοι είχαν άποψη, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το πόρισμα»