Ένας 57χρονος ισχυρίζεται ότι έτρωγε για 100 μέρες μόνο McDonald's και έχασε 26 κιλά

Ένας άνδρας από το Νάσβιλ των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι έχει χάσει σχεδόν 26 κιλά σε 100 μέρες τρώγοντας μόνο McDonald's και έχει γίνει viral στο TikTok.

Ο 57χρονος Kέβιν αποφάσισε να ακολουθήσει μια διατροφή που περιλαμβάνει μόνο γεύματα από τα McDonald's, για 100 μέρες. Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα του προσέφερε μια τεράστια απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με τη New York Post o Κέβιν πήγε από τα 107 στα 81 κιλά - μια τεράστια διαφορά 26 κιλών σχεδόν. Ο 57χρονος άνδρας έγινε viral όταν άρχισε να καταγράφει το ταξίδι των 100 ημερών για να χάσει βάρος στις 21 Φεβρουαρίου.

@bigmaccoaching Day 1 of only eating McDonalds to lose weight! Cutting all meals in half! Breakfast at 9:30am: Number 2 meal of a sausage egg and cheese mcmuffin, a hashbrown, and a bottle of water. #mcdonalds #mcdonaldschallenge #100daychallenge #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney ♬ Inspiring Emotional Piano - Metrow Ar

Εξήγησε ότι μέρος του μυστικού της επιτυχίας του ήταν να τρώει μόνο το μισό από το προβλεπόμενο φαγητό σε κάθε γεύμα και να επιμένει στο νερό αντί για σόδα.

Επίσης, δεν κατανάλωσε αλκοόλ ή οποιοδήποτε σνακ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ημερών.

«Επειδή έτρωγα τόσο λίγο, ήμουν πάντα πεινασμένος μέχρι να έρθει το επόμενο γεύμα», δήλωσε ο 57χρονος, προτρέποντας τους άλλους να «σταματήσουν να λοιδορούν το φαγητό» και να επικεντρωθούν στις συγκερκιμένες μερίδες.

«Υπάρχουν καλύτερα μικροθρεπτικά ή μακροθρεπτικά συστατικά για την υγεία του εγκεφάλου; Απολύτως. Αλλά όταν πρόκειται να απαλλαγούμε από την παχυσαρκία, μειώστε το μέγεθος των γευμάτων», είπε.

Ισχυρίστηκε ότι οι αιματολογικές του εξετάσεις έχουν επίσης βελτιωθεί, σημειώνοντας ότι τα τριγλυκερίδιά του έχουν μειωθεί κατά 205 μονάδες και η χοληστερόλη του κατά 65 μονάδες.

«Μπορεί η κατανάλωση ενός quarter pounder με τυρί να βελτιώσει τον A1C μου;» είπε στους παρουσιαστές του Today. «Φαίνεται ότι μπορεί, επειδή ήμουν προ-διαβητικός πριν, τώρα έχω πέσει σε υγιή επίπεδα», ισχυρίστηκε.

Ο 57χρονος έχει αναρτήσει πάρα πολλά βίντεο στο TikTok σχετικά με τη δίαιτα για να κρατήσει τον εαυτό του υπόλογο με το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για να ρίξει το βάρος του

Η δίαιτα έχει γίνει τόσο επιτυχημένη που ακόμη και η σύζυγός του ξεκίνησε τη δική της δίαιτα μόνο με McDonalds την 40η ημέρα των 100 ημερών του, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στο Fox News. Από την 65η ημέρα, έχει χάσει 18 κιλά.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του