Λαμβάνουν όρους εντολής οι δύο ερευνώντες λειτουργοί για τους 16 κόκκινους φακέλους

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ολοκληρώνει και ανακοινώνει εντός της ημέρας, τους όρους εντολής των λειτουργών, οι οποίοι θα κληθούν να ερευνήσουν την πολύκροτη υπόθεση με τους δεκαέξι κόκκινους φακέλους, που κατήγγειλε ο πρώην γραμματέας της Επιτροπής, Χάρης Σαββίδης.

Την περασμένη Τρίτη, η επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, όρισε δύο ερευνώντες λειτουργούς για τη σοβαρή υπόθεση, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει ονόματα, εν αναμονή του καθορισμού όρων εντολής.

Είχε προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η κατάθεση του κυρίου Σαββίδη, ο οποίος προσκόμισε στην επιτροπή ογκωδέστατο υλικό, τετρακοσίων - πενήντα σελίδων. Σ' αυτό περιέχονται οι δεκάξι κόκκινοι φάκελοι στους οποίους είχε αναφερθεί στη Βουλή, πρόσθετα στοιχεία και έγγραφα, καθώς και δικό του υπόμνημα.

Μετά την κατάθεσή του, ο πρώην γραμματέας της επιτροπής Δεοντολογίας, δήλωσε ότι υπάρχουν στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν πως η ΚΟΠ έλεγε ψέματα, όταν υποστήριζε πως δεν είχε παραλάβει κόκκινους φακέλους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, ήδη, η διερεύνηση άλλων τεσσάρων κόκκινων φακέλων, για αγώνες στους οποίους έχει παρατηρηθεί έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Πηγή: ΡΙΚ

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος
Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Άφαντοι άλλοι έξι
Καλεί Ανώτατο να δικαιολογήσει δημόσια την απόφαση του για Βαρωσιώτου ο Πρόεδρος, κατανοεί τις αντιδράσεις
Έξι ώρες μετά λύθηκε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου-Στην κυκλοφορία ο δρόμος παρά την Κοφίνου