Συλλήψεις σε Λευκωσία και Λάρνακα για υποθέσεις ναρκωτικών

Ποσότητα πέραν του ενός κιλού κάνναβης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη της ΥΚΑΝ, προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου κάτοικου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 30 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 55 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό ύψους €3015 και αριθμός καινούργιων κινητών τηλεφώνων.

Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου, κάτοικου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες βράδυ, στο διαμέρισμα του 28χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εφτά νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 14,5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και 65 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι είναι χάπια έκσταση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου