Τρεις μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου μιλούν για Ποικιλομορφία, Ισότητα & Συμπερίληψη

Με κεντρικό θέμα «Ποικιλομορφία, Ισότητα & Συμπερίληψη: Επιταχύνοντας την αλλαγή για ένα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον και μια επιτυχημένη επιχείρησηTop of Form Bottom of Form» η Cyta Business προχωρά στη διεξαγωγή Συνεδρίου την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023.

Θέτοντας ως στόχο να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες με γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση θετικών αλλαγών στις εταιρείες τους το Συνέδριο θα προωθήσει με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες, την διαφορετικότητα, την ισότητα, τη συμπερίληψη και το ανήκειν στον εργασιακό χώρο.

Συγκεκριμένα, το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta (οδός Τηλεπικοινωνιών 1, Λευκωσία), θα φιλοξενήσει ομιλίες από την Επίτροπο Ισότητας Φύλων, Τζόζη Χριστοδούλου, τον Κειμενογράφο & Συντάκτη, Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου, Αλέξανδρο Νταβιντιάν και την Marketing Manager της Altamira Real Estate, Ραφαέλα Μιλτιάδους.

Τρεις από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου θα μιλήσουν για τα πιο πάνω εμπνέοντας το κοινό που θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Ο Πέτρος Παπαϊωάννου, Country Manager ΙΚΕΑ Κύπρου θα πραγματοποιήσει ομιλία για το τι σημαίνει Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη στην ΙΚΕΑ. Θα εξηγήσει στους Συνέδρους ποια είναι η ευθύνη της εταιρείας απέναντι στους εργαζόμενούς της και πώς αντανακλάται στην κοινωνία.

Σε ένα περιβάλλον που μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των οργανισμών είναι να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ταλέντα, η εφαρμογή ενός πλαισίου που ενισχύει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη συμβάλλει σημαντικά να είναι ο οργανισμός εργοδότης προτίμησης. Για το θέμα θα μιλήσει, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Cyprus, Σταύρος Ιωάννου.

Η Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PWC, Κλειώ Παπαδοπούλου, θα επεξηγήσει με τη σειττηςης τις έτηςιες της ποικιλτηςρφίας, της τηςτητας και της συμπερίληψης και θα εξετάσει το τι στοχεύουν. Στη συνέχεια, θα συζητήσει το πώς οι Οργανισμοί και οι επιχειρήσεις μπορούν να τις αξιολογήσουν και να τις χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο βελτίωσης της κουλτούρας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με κεντρικό ζήτημα την ποικιλομορφία, την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι Σταύρος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Cyprus, Πέτρος Παπαϊωάννου, Country Manager της ΙΚΕΑ Κύπρου και Κλειώ Παπαδοπούλου, Συνέταιρος, Chief Inclusion & Diversity Officer, υπεύθυνη υπηρεσιών ΔΕΙ και μέλος του Management Board της PwC Κύπρου. Τον ρόλο του συντονισμού του πάνελ θα έχει η Αλίκη Δράκου, Επικεφαλής του Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Cyta.

Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης θα απευθύνει ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους.

Γιατί να παρευρεθείτε

Δηλώστε συμμετοχή και ενισχύστε το εργατικό δυναμικό μέσω της απελευθέρωσης της δύναμης της ποικιλομορφίας, της ισότητας, της ένταξης και της αίσθησης του ανήκειν στον εργασιακό χώρο. Λαμβάνοντας μέρος στο Συνέδριο θα συναντήσετε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς και επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού και θα μοιραστείτε βέλτιστες πρακτικές, ιδέες και στρατηγικές για τη δημιουργία εργασιακών χώρων χωρίς αποκλεισμούς. Τέλος, με την παρουσία σας θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα εργαλεία που θα διευκολύνουν και θα επιταχύνουν τη δημιουργία ενός ενδυναμωμένου εργατικού δυναμικού και μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Διευθυντές επιχειρήσεων/ CEOs
  • Επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Άτομα που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ένταξη και το ανήκειν στον εργασιακό τους χώρο.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Cyta Business
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus