Χειροπέδες σε άλλον ένα για τις πλαστές άδειες παραμονής-Καταζητεί άλλους εννέα η Αστυνομία

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, αναφορικά με την υπόθεση εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, το βράδυ της Κυριακής το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην προσπάθεια του να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι, την Κυριακή είχαν συλληφθεί μια 65χρονη πιστοποιούσα υπάλληλος και ένας 41χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δέκα άτομα, ενώ παράλληλα οι Αρχές καταζητούν άλλα εννέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Η «διάγνωση» Γεωργιάδη για τον ΔΗΣΥ, το απόγειο της επιρροής και η πολιτική πρόταση ως απάντηση στις προκλήσεις
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών