Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού στο διαδίκτυο-Χειροπέδες σε 37χρονη

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, τέθηκε σήμερα για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, γυναίκα ηλικίας 37 ετών, η οποία συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν μέσω της EUROPOL, και ανέφεραν ότι χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κατείχε και διένειμε μέσω του διαδικτύου, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέβησαν σε εξετάσεις από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 37χρονης ύποπτης.

Η ύποπτη συνελήφθη χθες το βράδυ, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης της, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Ην. Βασίλειο με φορτωμένες τσάντες με καπνικά και κατέληξαν στο κελί
Πήγαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με Χρυσό αξίας 14 χιλιάδων (pics)
Αναμένουν απόδοση ευθυνών για ΤΑΚΑΤΑ οι γονείς των θυμάτων-«Το πόρισμα να βρει τους υπεύθυνους-ανεύθυνους»
Δεν έκρινε πως έπρεπε να ενημερώσει το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας η Αστυνομία-«Αρμόδια ήταν η ΗΜΥ»
Παρέλαβε δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης το Υπουργείο Άμυνας, περιμένει ακόμη δύο
Αναβλήθηκε η δίκη Αϊκούτ λόγω ασθένειας δικηγόρου υπεράσπισης
Ομάδα ληστών επιτέθηκε και λήστεψε δύο πρόσωπα στις Φοινικούδες
Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Νέα απάτη με δήθεν εταιρεία καυσίμων, απέσπασαν 8.500 χιλιάδες από 45χρονο-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Σκύλοι δάγκωσαν δύο μικρά παιδιά και 25χρονη-Χειροπέδες στους ιδιοκτήτες τους