Οδηγούσε όχημα χωρίς πινακίδες, τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν ναρκωτικά

Μέλη της Υποδιεύθυνσης της Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών, του Τομέα Λάρνακας, γύρω στις 3.00 μετά τα μεσάνυκτα, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και το οποίο οδηγούσε ύποπτα, άντρας ηλικίας 33 ετών, σε δρόμο στην περιοχή του τομέα τους, στην επαρχία Λάρνακας.

Ακολούθησε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του 33χρονου υπόπτου μικροποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, καθώς και μία γυάλινη καπνοσύριγγα, με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Ο 33χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο έχοντας μαθητική άδεια οδήγησης που δεν ήταν σε ισχύ και ενώ για το όχημα δεν υπήρχε σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ, ούτε άδεια κυκλοφορίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά υπόθεση διάπραξης τροχαίων αδικημάτων.

Δειτε Επισης

Με αφαλατώσεις από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα αντιμετωπίσει η Κύπρος το υδατικό
Φωτιά στην αποθήκη τεκμηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού
Τεράστιες πυρκαγιές έξω από την Ιερουσαλήμ-«Ίσως χρειαστούμε ενισχύσεις από την Ελλάδα»
Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τραύματα κρατούμενου που του έστησαν ενέδρα στις Κεντρικές-Τον περίμεναν με μαχαίρια για αντίποινα
Από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ έως την Ασία και την Αφρική-Οι 12 πιθανοί υποψήφιοι για τον παπικό θρόνο
Άφαντος ο 35χρονος τουρίστας που χάθηκε στην Πάφο-Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 150 τραυματίες στον σεισμό της Κωνσταντινούπολης λόγω πανικού-Πήδηξαν από ύψος
Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αυτοκίνητο και έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα
Πάνω από 20.000 πιστοί στο Βατικανό για τον Πάπα-Κάλυψη από 2.000 δημοσιογράφους (live εικόνα)