Διέρρηξε φρουταρία στον Στρόβολο και τον τσάκωσε υπάλληλος-Ομολόγησε ότι έκλεψε χρήματα

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων κλοπών, απόσπασης χρημάτων, και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 54 ετών, συνελήφθη για σκοπούς διερεύνησης τριών υποθέσεων κλοπής και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ Μαρτίου, 2022 και Ιανουαρίου, 2023, σε περίπτερο και σε δύο κατοικίες, στη Λεμεσό.

Τον 54χρονο εντόπισαν και συνέλαβαν χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον του, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού. Τις υποθέσεις κλοπής και απόσπασης χρημάτων διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη και το ΤΑΕ Λεμεσού.

Στη Λευκωσία, άντρας ηλικίας 31 ετών συνελήφθη, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος. Τον 31χρονο ύποπτο εντόπισε εντός του καταστήματος, εργαζόμενος στο υποστατικό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, εργαζόμενος σε φρουταρία στην περιοχή του Στροβόλου, εντόπισε τον 31χρονο να βρίσκεται εντός του υποστατικού και αφού τον περιόρισε, ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και αφού από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε η διάρρηξη του υποστατικού, προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου.

Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε μικρό χρηματικό ποσό, που ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε κλέψει από το υποστατικό. Ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε και τη διάπραξη άλλης μίας διάρρηξης, που διαπράχθηκε στο ίδιο υποστατικό, τον περασμένο Μάρτιο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές
Ξεκινά τετράμηνη εκστρατεία η Αστυνομία-Αυξημένοι έλεγχοι για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και χρήστες πατινιών