Συνάντηση ΠτΔ με Προεδρεύουσα Προεδρικού Συμβουλίου Βοσνίας-Ερζεγοβίνης

Το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και οι περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένων και θεμάτων που άπτονται των Δυτικών Βαλκανίων, βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης και γεύματος εργασίας που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με την Προεδρεύουσα του Προεδρικού Συμβουλίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Željka Cvijanović, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο την Παρασκευή.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης που πραγματοποιείται στην Κύπρο.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε την κ. Cvijanović στις 12.30μμ στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια παρακάθισαν σε κατ΄ιδίαν συνάντηση.

Ακολούθως παρακάθισαν σε γεύμα εργασίας, με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Δειτε Επισης

Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»