Απέδρασε το 2020 από τη Μενόγεια, τον συνέλαβαν το 2023

Στη σύλληψη ενός προσώπου 29 ετών, ο οποίος απέδρασε από τη Μενόγεια το 2020, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και καταπολέμησης των Μεταναστευτικών Ροών, στο πλαίσιο των περιπολιών τους, εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται πεζό σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 29χρονο, ο οποίος καταζητείτο βάσει δικαστικού εντάλματος αφού αυτός είχε αποδράσει στις 30 Δεκεμβρίου, 2020 από το ΧΩΚΑΜ Μενόγειας, όπου βρισκόταν σε νόμιμη κράτηση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε την 28η Ιουνίου ως ημερομηνία ανάγνωσης γεγονότων και επιβολής ποινής, στον άνδρα ο οποίος συνελήφθη σήμερα αφού είχε αποδράσει στις 30 Δεκεμβρίου 2020, ενώ βρισκόταν σε νόμιμη κράτηση στον Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών (ΧΩΚΑΜ) στη Μενόγεια.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «ο 29χρονος που συνελήφθη γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής κοντά στο οδόφραγμα της Λεύκας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και παραδέχθηκε τα αδικήματα που διέπραξε. Το Δικαστήριο όρισε την 28η Ιουνίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο 29χρονος παραμείνει υπό κράτηση».

Δειτε Επισης

Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά