Διαβεβαίωση ΥΠΑΝ ότι η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των τοπικών ομοσπονδιών

Τη διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των τοπικών ομοσπονδιών έδωσε εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδεικνύοντας ότι πέραν της οικονομικής και άλλης στήριξης που παρέχεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, η Πολιτεία επιδιώκει την ενίσχυση της δραστηριότητας των τοπικών ομοσπονδιών «αφού το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί φυτώριο ταλέντων».

Και υπενθύμισε ότι «θέτοντας ψηλά στις προτεραιότητές της την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πατρίδα μας και αποσκοπώντας στην εφαρμογή της πολιτικής όπως καταγράφεται στο πρόγραμμα διακυβέρνησης, ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εξαγγείλει τη δημιουργία Υφυπουργείου Αθλητισμού».

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε την Τρίτη, εκπροσωπώντας την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου, στις ετήσιες βραβεύσεις της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου (ΣΤΟΚ) στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, στη γιορτή του αγροτικού ποδοσφαίρου εκπροσώπησαν τον ΚΟΑ και τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Σωτήρης Αδάμου και Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του και στη στήριξη του ΚΟΑ προς το αγροτικό ποδόσφαιρο, την εκτίμηση που τρέφει για την εθελοντική δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουν οι παράγοντες των σωματείων και των ομοσπονδιών, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα έργα που έγιναν σε περιφερειακά γήπεδα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες πολλών κοινοτήτων.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη επίσης την ΣΤΟΚ για την όμορφη εκδήλωση και συμμετείχε στις απονομές των επάθλων μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Δειτε Επισης

Μ. Ευαγγέλου: Σημαντική η διάσταση του αθλητισμού στην κοινωνική συμπερίληψη
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ
Εκτροπή προς Κύπρο για έντεκα πτήσεις με προορισμό το Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης
Ξεκαθαρίζει για τον τερματισμό των μέτρων στήριξης η Κυβέρνηση-«Ο πληθωρισμός έχει υποχωρήσει»
Με κάθε λαμπρότητα τίμησε την ημέρα της Ανεξαρτησίας η Κύπρος (pics)
Συννεφιασμένος ο καιρός, μεμονωμένες βροχές στο μενού-Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανοίγει ξανά η συζήτηση για το Εθνικό Σχέδιο Παιδείας-Στέλνει πολυσέλιδο υπόμνημα σε ΠτΔ ο Μυλωνάς
Ανησυχούν για πυρκαγιές οι Κύπριοι, ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έπεσε «μαύρο» στο ΡΙΚ λόγω απεργίας των υπαλλήλων για μη καταβολή συντάξεων
Τη λήψη αποφάσεων για το ΧΥΤΥ Κόσιης, ζητούν από το κράτος φορείς της Λάρνακας