Η ανανέωση του εξωτερικού μας χώρου ξεκινάει από την ΙΚΕΑ

Λέμε πάντα ότι η ανανέωση και η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας και ουδείς διαφωνεί με αυτή την προσέγγιση. Καμιά φορά όμως, μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. Να πρέπει δηλαδή ο αέρας ανανέωσης να ξεκινήσει από έξω και στην προκειμένη από το μπαλκόνι, τη βεράντα και τον κήπο μας. Ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Κύπρος, όπου ο καλός καιρός μας συντροφεύει τον περισσότερο χρόνο της ζωής μας.

Είναι γι’ αυτό που η ΙΚΕΑ, φέρνει κοντά μας μια τεράστια συλλογή προϊόντων εξωτερικού χώρου, τα οποία πέρα από το γούστο και τη λειτουργικότητα, καλύπτουν και τα άλλα δυο μεγάλα ζητούμενα, δηλαδή την ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Διασκεδάστε, χαλαρώστε

Δυο πράγματα μας παροτρύνει να κάνουμε η ΙΚΕΑ στον εξωτερικό μας χώρο: Να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε. Δύσκολο λέτε; Καθόλου απαντά η ΙΚΕΑ. Και αυτό χάρη στις λύσεις που μας προτείνει, οι οποίες αρχίζουν από τα έπιπλα, τα πατώματα, τις ομπρέλες και τα κιόσκια και φθάνουν μέχρι τον φωτισμό, τη διακόσμηση και τα λευκά είδη.

Υπάρχουν τόσες πολλές λύσεις από την ΙΚΕΑ για το εξωτερικό του σπιτιού μας τις οποίες παρουσιάζουμε παρακάτω, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε αυτό το οποίο ψάχνουμε και μάλιστα στα μέτρα του δικού μας χώρου, του δικού μας γούστου και του δικού μας βαλαντίου:

Untitled-22
  • Τα έπιπλα

Μιλώντας αρχικά για την επίπλωση και τις προτεινόμενες από την ΙΚΕΑ λύσεις, το σημαντικότερο που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από ανθεκτικά υλικά, είτε είναι από μέταλλο, είτε από ξύλο, είτε από πλαστικό. Απ’ εκεί κι’ έπειτα οι ενδιαφερόμενοι είναι βέβαιο ότι θα βρουν τα έπιπλα που ταιριάζουν στον δικό τους χώρο, καθώς και στο δικό του στυλ και απόχρωση, μέσα από μια πλειάδα επιλογών σε τραπεζαρίες, καθίσματα και καναπέδες -πολυμορφικούς και μη-, εξωτερικού χώρου. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και τα ασορτί μαξιλάρια στους χρωματισμούς που προτιμά ο πελάτης, τα οποία κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ανθεκτικά στον ήλιο και τη βροχή. Μαζί με αυτά, μπορείτε να επιλέξετε και τα ριχτάρια που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και την προσωπικότητά σας.

Από το πλάνο δεν ξεφεύγουν και οι μικροί φίλοι της παρέας για τους οποίους υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία παιδικών επίπλων για να απολαμβάνουν τις στιγμές πολύχρωμα και χαρούμενα.

Untitled-24 ok
  • Πατώματα και χαλιά

Μιλώντας για ανθεκτικότητα, πρέπει να τονισθεί πως το κεφάλαιο αυτό είναι στις προτεραιότητες της ΙΚΕΑ σε κάθε περίπτωση, όπως ισχύει και για τα πατώματα εξωτερικού χώρου, τα οποία είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν μακρά διάρκεια ζωής και η φθορά να μην τα αγγίζει εύκολα. Από τον παρονομαστή δεν εξαιρούνται και τα χαλιά εξωτερικού χώρου, τα οποία μεταμορφώνουν πραγματικά τον εξωτερικό μας χώρο.

Untitled-23 ok
  • Incognito υπό σκιά

Είναι και αυτές οι επιλογές στην ΙΚΕΑ που μπορεί να μας επιτρέψουν να απολαύσουμε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας, ακόμη και τις ώρες που ο ήλιος καίει και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Τα κιόσκια και οι ομπρέλες που διατίθενται, εκτός από αδιάβροχα, προστατεύουν και από την ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό και λέμε πως είναι παντός καιρού. Όσο για τα παραβάν, είναι η τέλεια λύση για να προστατεύουμε την ιδιωτικότητά μας και τις πιο προσωπικές μας στιγμές.

Untitled-26 ok
  • Outdoor cooking

Όλο και περισσότερο έδαφος κερδίζει στις μέρες μας το λεγόμενο outdoor cooking. Πλέον δεν χρειάζονται αυτοσχέδια μπάρμπεκιου και φουκούδες, χάρη στην ΙΚΕΑ η οποία φροντίζει με όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που έχει, να κάνει το μαγείρεμα στη βεράντα και τον κήπο μας απόλαυση για όλη την παρέα, δίχως να χρειάζεται να χωρίζονται οι νοικοκύρηδες από τους καλεσμένους μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό εντός. Στην ΙΚΕΑ μπορούμε να βρούμε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στο outdoor cooking, όπως ψησταριές, τρόλεϊ και νησίδες κουζίνας.

Untitled-2 ok
  • Φτιάχνοντας τον παράδεισο μας

Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε τον δικό μας εξωτικό παράδεισο ακόμη και αν μιλάμε για το μπαλκόνι του σπιτιού μας, μικρό ή μεγάλο, που μπορεί να βρίσκεται ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Πέρα από τα έπιπλα, ο φωτισμός και τα φυτά που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούν να κάνουν τη διαφορά εύκολα και γρήγορα και να μετατρέψουν το μπαλκόνι μας σε ένα άρτια διακοσμημένο χώρο.

  • Τάξη και συντήρηση

Η ΙΚΕΑ έχει βρει όλους εκείνους τους τρόπους για να μετατρέπει καθετί σε δημιουργία και πρακτικότητα. Τα προϊόντα τα οποία διαθέτει, μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση και στην τάξη του χώρου, ενώ εφοδιάζει τους πελάτες της και με προϊόντα συντήρησης τα οποία κάνουν καθετί να μοιάζει με καινούργιο παρατείνοντας περαιτέρω και τον χρόνο ζωής τους.

Ζήστε περισσότερο έξω

Το να μπορεί ο άνθρωπος να ζει περισσότερο έξω είναι απόλαυση, όταν βεβαίως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Βλέπετε η ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιεί τη φράση «Ζήστε περισσότερο έξω» αβίαστα εφόσον για κάθε περίπτωση, έχει και την ανάλογη λύση.

Γι’ αυτό τον λόγο, η ΙΚΕΑ αποτελεί ιδανική λύση και για το καλοκαίρι, ώστε κάθε στιγμή να είναι μοναδική και ευχάριστη, όπως ο καθένας την προτιμά και την απολαμβάνει.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά στους εκθεσιακούς χώρους της ΙΚΕΑ όλα τα προϊόντα, τα οποία είναι επίσης αναρτημένα στην ιστοσελίδα της https://www.ikea.com.cy/ για online αγορές.

Δειτε Επισης

Δείξε μου τον καναπέ σου, να σου πω ποιος είσαι
Μόνο η ΙΚΕΑ μας κάνει να νιώθουμε σπίτι μας... σαν στο σπίτι μας