Επιταχύνοντας την αλλαγή για ένα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον

Συνέδριο με τίτλο «Ποικιλομορφία, Ισότητα & Συμπερίληψη: Επιταχύνοντας την αλλαγή για ένα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον και μια επιτυχημένη επιχείρησηTop of Form Bottom of Form», πραγματοποιεί η Cyta Business.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, η ώρα 08:30, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta (οδός Τηλεπικοινωνιών 1, Λευκωσία) και στοχεύει να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες με γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση θετικών αλλαγών στις εταιρείες τους για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας, της συμπερίληψης και του ανήκειν στον εργασιακό χώρο.

Συμμετοχή στο Συνέδριο θα έχουν μέσα από παρουσιάσεις η Επίτροπος Ισότητας Φύλων, Τζόζη Χριστοδούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, Σταύρος Ιωάννου, η Marketing Manager της Altamira Real Estate, Ραφαέλα Μιλτιάδους, ο κειμενογράφος & συντάκτης Αλέξανδρος Νταβιντιάν, ο Πέτρος Παπαϊωάννου, Country Manager ΙΚΕΑ Κύπρου και η Κλειώ Παπαδοπούλου, Συνέταιρος, Chief Inclusion & Diversity Officer, υπεύθυνη υπηρεσιών ΔΕΙ και μέλος του Management Board της PwC Κύπρου και τον χαιρετισμό θα απευθύνει ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα φιλοξενήσει συζήτηση σε πάνελ με εκπροσώπους από τις ΙΚΕΑ, Grant Thornton και PWC. Συντονίστρια της πολυαναμενόμενης συζήτησης θα είναι η Αλίκη Δράκου, Head of Sustainable Development and DEI Officer, της CYTA.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με Networking Κοκτέιλ.

Γιατί να παρευρεθείτε

Δηλώστε συμμετοχή και ενισχύστε το εργατικό δυναμικό μέσω της απελευθέρωσης της δύναμης της ποικιλομορφίας, της ισότητας, της ένταξης και της αίσθησης του ανήκειν στον εργασιακό χώρο. Λαμβάνοντας μέρος στο Συνέδριο θα συναντήσετε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς και επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού και θα μοιραστείτε βέλτιστες πρακτικές, ιδέες και στρατηγικές για τη δημιουργία εργασιακών χώρων χωρίς αποκλεισμούς. Τέλος, με την παρουσία σας θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα εργαλεία που θα διευκολύνουν και θα επιταχύνουν τη δημιουργία ενός ενδυναμωμένου εργατικού δυναμικού και μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Διευθυντές επιχειρήσεων/ CEOs
  • Επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Άτομα που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ένταξη και το ανήκειν στον εργασιακό τους χώρο.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Cyta Business
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus