Έδιωξαν Τ/κ δημοσιογράφο από το «προεδρικό», επειδή επικρίνει τον Ερντογάν

Στον δημοσιογράφο της Γενί Ντουζέν και αρθρογράφο, Σερχάτ Ιντσιρλί, που ασκεί συχνά κριτική στην πολιτική της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν, δεν επιτράπηκε σήμερα η είσοδος στο «προεδρικό» για να καλύψει την συνάντηση και τις δηλώσεις των Ερσίν Τατάρ και Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρει η Γενί Ντουζέν στην ιστοσελίδα της, ο Ιντισλί μετέβη εκεί, μπήκε στο χώρο και ενώ βρισκόταν εκεί για 40 λεπτά ένας «αστυνομικός» τον πλησίασε και του ζήτησε να αποχωρήσει. Όπως ο Ιντσιρλί δήλωσε στην Γενί Ντουζέν ο ίδιος διαπιστεύθηκε γι’ αυτή την συνάντηση από τις 9 Ιουνίου και έφερε σήμερα όταν πήγε στο «προεδρικό» την δημοσιογραφική του ταυτότητα κι έτσι εισήλθε. Ωστόσο του ζητήθηκε να φύγει χωρίς περεταίρω εξηγήσεις παρά ότι «η είσοδος απαγορεύεται».

Να σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ερσίν Τατάρ άσκησε 4 μηνύσεις εναντίον του Σερχάτ Ιντσιρλί για δυσφήμισή του σε άρθρα που είχε γράψει τον Ιούλιο του 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνεδρία συμβουλίου πρεσβυτέρων ΟΤΚ στα κατεχόμενα τον Μάιο
Συλλυπητήρια ΠτΔ για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου-«Φάρος ταπεινότητας, συμπόνιας και ειρήνης»
Χάθηκαν στην μετάφραση στα κατεχόμενα για τα πασχαλινά μηνύματα ΠτΔ και Αρχιεπισκόπου-Αντιδράσεις Τατάρ
Προχωρά ο προσυνεδριακός διάλογος στο ΑΚΕΛ-Δεν προκύπτει αντίπαλος για τον Στέφανο
Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»
Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών