ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

Στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη έφτασε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τον Τούρκο Πρόεδρο να κάνει το πρώτο του ταξίδι στην κατεχόμενη Κύπρο έπειτα από την εκλογή του.

Εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας ο κ. Ερντογάν σταμάτησε στην είσοδο του παράνομου αεροδρομίου χαιρέτισε και συνομιλήσει με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς εκεί για να τον υποδεχθεί κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Τρία κράτη, ένα έθνος», «Αγάπη μας η Γαλάζια Πατρίδα», καθώς και σημαίες της Τουρκίας, του ψευδοκράτους και του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα μεταβεί αύριο ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ερντογάν αναμένεται γύρω στις 14:30 να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, όπου όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα θα συζητήσουν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα ζητήματα και αναμένεται να προβούν από κοινού σε δηλώσεις αμέσως μετά.

Ο Ερντογάν συνοδεύεται από τους Υπουργούς Εξωτερικών Fidan, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων τον Εθνικής Άμυνας, Μεταφορών και Υποδομών, τον Διευθυντή ΕπικοινωνιώνΜ τον επικεφαλής του MIT, τον επικεφαλής αμυντικής βιομηχανίας και τον εκπρόσωπο του AKP.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε