Έγιναν στάχτη μοτοσικλέτες μετά την πυρκαγιά στο εργαστήριο-Ψάχνουν τα αίτια (pics)
12:19 - 11 Ιουνίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια πίσω από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στο εργαστήριο επισκευής μοτοσικλετών στη Λάρνακα, η οποία άφησε πίσω της μόνο εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εν λόγω υποστατικό, όσο και σε δύο άλλα καταστήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Παρανάλωμα του πυρός εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών-Ζημιές και σε δύο καταστήματα
Με το πρώτο φως της ημέρας, τα μέλη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Η.Μ.Υ έχουν αρχίσει τις έρευνες στο εργαστήριο επισκευής μοτοσικλετών, στο κέντρο της Λάρνακας, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο η πυρκαγιά προκλήθηκε από εμπρησμό ή αν πρόκειται για ατύχημα. Πάντως, οι φωτογραφίες από τη σκηνή, μαρτυρούν τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη το υποστατικό, καθώς και δίκυκλα που βρίσκονταν στο σημείο.





Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 2:48 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση, για πυρκαγιά σε ισόγειο με μεσοπάτωμα κατάστημα-εργαστήριο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών, στο κέντρο της Λάρνακας. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα, για κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Από την πυρκαγιά, το εργαστήριο με τον εξοπλισμό του και μεγάλο αριθμό δίκυκλων υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από την θερμότητα και τον καπνό επηρεάστηκαν και υπέστησαν ζημιές διπλανά καταστήματα πώλησης ζωοτροφών και υποδημάτων.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση εγκαταστάσεων νερού, παραγωγή αφρού και αναπνευστικών συσκευών. Έγινε μερική ανάκληση εκτός υπηρεσίας προσωπικού.