Κινήθηκε πεζός ο δράστης της δολοφονίας, έριξε 3-4 πυροβολισμούς-Το προφίλ του θύματος

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται να αποδίδονται τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας που εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα με θύμα τον 39χρονο Ελληνοκύπριο, Χρίστο Χαριλάου, ο οποίος απασχόλησε ξανά τις Αρχές, και φαίνεται πως κάποιοι τον ήθελαν νεκρό.

Ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο πεζός, του έστησε καρτέρι έξω από την οικία του στην Παρεκκλησιά, ενώ το θύμα βρισκόταν στην οικία του. Σε κάποια στιγμή, ο 39χρονος είχε αποχωρήσει από το σπίτι του για να πάει να φέρει φαγητό στα παιδιά του, σύμφωνα με την μαρτυρία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα. Μόλις αποβιβάστηκε από το όχημα του, ο εκτελεστής άνοιξε πυρ εναντίον.

v3

a2

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός, ενώ η Αστυνομία έφθασε στο σημείο μετά από πληροφορία που δέχθηκε για ρίψη πυροβολισμών.

Η σκηνή αποκλείστηκε και μέλη του ΤΑΕ αλλά και του Εγκληματολογικού άρχισαν έρευνες, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται πως το θύμα δέχθηκε περίπου τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς.

Στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν και η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ άρχισε η αναζήτηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

kkk

Ωστόσο, γύρω από την οικία του θύματος υπάρχουν χωράφια, μέσω των οποίων ενδεχομένως να διέφυγε ο δράστης και δεν υπάρχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, εντούτοις θα αναζητηθούν υποστατικά παρακείμενων δρόμων.

348383037_208791438759234_3035361621798361073_n

a1

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα της δολοφονίας, εντός της οικίας βρισκόταν η οικογένεια του θύματος, το οποίο δραστηριοποιείται με πωλήσεις ακινήτων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε και ως φρουρός ασφαλείας. Επίσης, σύμφωνα με πηγή, πριν από περίπου ένα μήνα, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, για υπόθεση ναρκωτικών του 2019, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε υπόθεση που αφορά κακόβουλη ζημιά.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ανοίξει κύκλος ανακρίσεων, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία ώστε να διαπιστωθεί με ποιους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα, τον οποίον ήθελαν νεκρό.

Πάντως, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο δράστης ήταν διαβασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να τον ανέμενε σε άλλο σημείο δεύτερο πρόσωπο, όπου τον παρέλαβε αφότου διέφυγε πεζός από τη σκηνή.

348387840_778097120624503_3358443893334414624_n

Δειτε Επισης

Νεκρός 79χρονος σε δυστήχημα-Προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το τρακτέρ του
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για υποβοήθηση αλλοδαπών να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο
Έστω και τώρα βοηθήστε τη μάνα να ησυχάσει και τον Θανάση να αναπαυθεί...
Αναμένουν να καθοριστούν ημερομηνίες για κατάθεση των μαρτύρων τους οι μοναχοί
Απορρίφθηκαν οι λόγοι εφέσεις των υπόπτων για το «Δημητρούι»-Διαπιστώθηκε μεν σφάλμα αρχής, αλλά...
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του (pic)
Σε εξέλιξη οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής
Τραβά ξανά κόκκινη γραμμή η δικηγόρος της οικογένειας του Θανάση-Ανακριτές από Υπουργικό, «όχι» σε εμπλοκή Εισαγγελίας και Αστυνομίας