Ενέδρα θανάτου εναντίον 39χρονου E/k-Του έστησαν καρτέρι, επαγγελματικό χτύπημα (pics)

Ενέδρα θανάτου εκτυλίχθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στην Παρεκκλησιά, με στόχο 39χρονο Κύπριο, σε βάρος του οποίου φαίνεται να υπογράφηκε συμβόλαιο θανάτου, το οποίο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ προσώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες του έστησαν καρτέρι έξω από την οικία του και όταν το θύμα επέτρεψε, άνοιξαν πυρ εναντίον του, με αποτέλεσμα πυρά να τον πλήξουν και να σωριαστεί στο έδαφος νεκρός.

Στο σημείο έχουν κληθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν στην περιοχή και άρχισαν έρευνες, ενώ έχουν κληθεί και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου για αυτοψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, το οποίο κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από τη μέση, με τους δράστες να του στήνουν καρτέρι.

Οι έρευνες στη σκηνή βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν μέχρι το πρώτο φως της ημέρας, ενώ ήδη διεξάγονται έρευνες στην περιοχή για εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να ήταν επαγγελματίες.

Φωτογραφίες από τη σκηνή

a1

348387840_778097120624503_3358443893334414624_n

a2

348386656_966721424377819_4867014014739818607_n

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του