ΒΙΝΤΕΟ: Στρατιώτες της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν από τη ζέστη σε παρέλαση

Τουλάχιστον τρεις στρατιώτες λιποθύμησαν στη Βρετανία από τη ζέστη, κατά τη διάρκεια βασιλικής στρατιωτικής παρέλασης το Σάββατο, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναγνωρίζει τις «δύσκολες συνθήκες».

Αυτό συνέβη καθώς οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά φέτος, ενώ 30,5 βαθμοί καταγράφηκαν στο Χίθροου και 31,2 βαθμοί στο Σάρεϊ. Δεν είναι η πρώτη φορά που λιποθύμησαν μέλη της βρετανικής φρουράς, ούτε η πρώτη που απασχολούν με περίεργα περιστατικά.

Σύμφωνα με το Met Office, το όριο των 30 βαθμών Κελσίου ξεπεράστηκε νωρίτερα από ό,τι τα προηγούμενα 20 χρόνια.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος ηγήθηκε της «επιθεώρησης του συνταγματάρχη» στο Horse Guards Parade στο κεντρικό Λονδίνο, απέτισε φόρο τιμής στους στρατιώτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα tweet, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Ανασκόπηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί μέσα στη ζέστη. Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά. Σας ευχαριστώ. W.»

Κατά τη διάρκεια της «επιθεώρησης του Συνταγματάρχη», σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλασαν περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες και 200 άλογα από τη Μεραρχία Οικιακής Φρουράς των Ουαλών, Ιρλανδών, Σκωτσέζων, Γρεναδιέρων και της Φρουράς Coldstream για επιθεώρηση από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως αναφέρει το Sky News.

5463

698

57

352

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ εξετάζει αποστολή ακόμη μιας συστοιχίας Patriot στην Ουκρανία
Στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Νετανιάχου η εκεχειρία στη Γάζα και η απελευθέρωση ομήρων
Στους τέσσερις οι νεκροί μετά την επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο «Eternity C»
Οργή στο Βέλγιο για οδηγό που σκότωσε το σκυλί του σέρνοντάς το για χιλιόμετρα-Βρήκαν το σπίτι του και το έκαψαν
Εκατοντάδες τραυματίες από τη φωτιά στη Μασσαλία-Φόβοι ότι ο Μιστράλ θα τη θέσει ξανά εκτός ελέγχου
Τουλάχιστον 161 αγνοούμενοι και 110 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Τέξας
Μυστήριο με τον θάνατο 35χρονου που τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους στο Μπέργκαμο
Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Από φλεγόμενο όχημα ξεκίνησε η πυρκαγιά που μαίνεται στη Μασσαλία-Η νύχτα θα είναι κρίσιμη
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της επίθεσης στο ελληνικών συμφερόντων Magic Seas στην Ερυθρά Θάλασσα