Τραγωδία στη Λευκωσία-Έσβησε βρέφος 15 μηνών

Τα αίτια θανάτου δεκαπεντάμηνου βρέφους, που έσβησε χθες βράδυ στη Λευκωσία, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, αναμένεται να δείξει η νεκροτομή.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, το βρέφος, που ήταν αγοράκι, ήταν άρρωστο με ίωση εδώ και περίπου μία εβδομάδα και παρακολουθείτο από ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, χθες βράδυ φαίνεται να επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το άτυχο βρέφος απεβίωσε.

Η Αστυνομία άρχισε εξετάσεις, στα πλαίσια των οποίων θα ζητηθεί ιατρική έκθεση από τον παιδίατρο που παρακολουθούσε το βρέφος, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα.

Την υπόθεση διερευνά ο Κεντρικός Σταθμός Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 10χρονου Λούκα που διαγνώσθηκε με καρκίνο για τρίτη φορά-«Μπαμπά πάμε και θα έρθουμε»
Νέα στοιχεία για την φρίκη στο Βόλο-Aναφορές ότι ο 28χρονος κακοποιούσε και το παιδί
Συλλυπητήρια Προέδρου στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού που σκοτώθηκε στο καθήκον
Πώς έγινε η συντριβή του αεροσκάφους στη Θήβα-Καταλείπει σύζυγο και βρέφος ο 37χρονος χειριστής
Πυρκαγιά στην Αλάμπρας κοντά στο κρατικό δάσος Μισίσκοπος
Κατέπεσε μικρό αεροσκάφος στη Θήβα-Νεκρός ο χειριστής του
Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλεί η Ισότητα μετά τη συμπλοκή στις Φυλακές-«Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας»
Πώς έγινε το διπλό θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Πήδηξε τη νησίδα και εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση ο πεζός
Η ιστορία του 25χρονου ποδηλάτη που διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει τον γύρο της Κύπρου για το Ογκολογικό
Θλίψη στην Αστυνομία για τον θάνατο του άτυχου Ελευθερίου που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά