Στο κελί για έξι ημέρες ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 17χρονο σε καφέ

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 17χρονος, που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικο του σε ίντερνετ καφέ. Ο ανήλικος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων πράξεις με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Το θύμα, που φέρει δυο τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο λαιμό, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 3:00, χθες το απόγευμα, σε ίντερνετ καφέ στην οδό Κρήτης. Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, μέλη του ΤΑΕ, που μετέβησαν στο χώρο μετά από σχετική ενημέρωση από πολίτες, εντόπισαν έναν 17χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα ο 17χρονος είχε διαπληκτιστεί με συνομήλικο του, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού παιχνιδιού, «με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει το θύμα». Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυριάκου είπε πως, σύμφωνα με μαρτυρία, οι δυο νεαροί είχαν διαπληκτιστεί και στο παρελθόν για «ασήμαντη αιτία».

Ο φερόμενος ως δράστης, μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με τους γονείς και δικηγόρο και συνελήφθη. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων, πράξεις με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί