Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο, οι δύο ανήλικοι-Απεγκλωβίστηκαν και κάηκε το όχημα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οικογένεια τεσσάρων πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα παιδιά, έξι και οκτώ ετών, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:45 το πρωί, σαλούν όχημα που οδηγούσε 26χρονος από τη Ρουμανία, στον παλαιό δρόμο Ξυλοφάγου-Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το κέντρο του χωριού, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα τύπου Τζιπ, το οποίο επιχειρούσε να εισέλθει στον κύριο δρόμο, από πάροδο στην αριστερή πλευρά, σύμφωνα με την πορεία του 26χρονου. Στο όχημα επέβαιναν ένας 52χρονος, μία 54χρονη και δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα κοριτσάκι έξι ετών, από τη Μολδαβία. Πρόκειται για παππού, γιαγιά και τα δύο εγγονάκια τους, κάτοικοι Ξυλοφάγου.

Από την σύγκρουση, το τζιπ ανατράπηκε στο δρόμο και στη συνέχεια σε χωράφι, όπου και ανατράπηκε. Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία, καθώς και Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απεγκλώβισε τους επιβαίνοντες του τζιπ. Μετά τον απεγκλωβισμό, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και η Πυροσβεστική κατάφερε να κατασβέσει την πυρκαγιά.

Στη σκηνή έσπευσαν και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τον άνδρα και το εξάχρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η 54χρονη και ο οκτάχρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για εξετάσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στον 26χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με την ένδειξη να είναι 73 mg αντί 22 που είναι το όριο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε για εξετάσεις, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)