Ζευγάρι χρεώθηκε 45€ επειδή στις αποσκευές του είχε ένα κρουασάν

Σύμφωνα με αναφορές, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα γλυκό από τοπικό φούρνο και σκόπευε να το απολαύσει κατά τη διάρκεια της πτήσης του

Ένα πρόσφατο περιστατικό που αφορούσε ένα ζευγάρι που χρεώθηκε ένα υπέρογκο ποσό των 45 ευρώ από τη Ryanair, επειδή έφερε ένα τοπικό κρουασάν από τις

Βαλεαρίδες Νήσοι στην πτήση του, προκάλεσε την οργή των ταξιδιωτών και ανέδειξε τη συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από τις πολιτικές των αεροπορικών εταιρειών και τις πρόσθετες χρεώσεις.

Σύμφωνα με αναφορές, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα γλυκό από τοπικό φούρνο και σκόπευε να το απολαύσει κατά τη διάρκεια της πτήσης του. Ωστόσο, καθώς επιχείρησαν να επιβιβαστούν στην πτήση της Ryanair, ενημερώθηκαν από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ότι το γλυκό τους θα επιβαρυνόταν με πρόσθετη χρέωση 45 ευρώ λόγω μη συμμόρφωσης με την πολιτική της αεροπορικής εταιρείας για τα εξωτερικά τρόφιμα.

Το περιστατικό αυτό έχει οδηγήσει σε ευρεία κριτική της Ryanair, με πολλούς να εκφράζουν δυσπιστία και απογοήτευση για την υπερβολική και παράλογη, όπως φαίνεται, χρέωση. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους πολιτικές δεν είναι μόνο αυθαίρετες, αλλά και ότι αποτυγχάνουν να εξετάσουν την πρακτικότητα και την αναλογικότητα των χρεώσεων που επιβάλλονται στους επιβάτες.

Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν πολιτικές σχετικά με τα εξωτερικά τρόφιμα και την κατανάλωση αντικειμένων επί του σκάφους, η αντίδραση σε αυτό το περιστατικό ανέδειξε την ανάγκη για σαφείς και λογικές κατευθυντήριες γραμμές. Η χρέωση ενός παχυλού τέλους για ένα απλό γλυκό φαίνεται δυσανάλογη και παράλογη, οδηγώντας σε αρνητικές αντιλήψεις για την εξυπηρέτηση των πελατών και τις οικονομικές πρακτικές της αεροπορικής εταιρείας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου