Φρούριο η Λεμεσός για την διαμαρτυρία των οπαδών του Απόλλωνα-Επιστρατεύουν «Αίαντα»

Επιστρατεύεται το αντιδιαδηλωτικό όχημα της Αστυνομίας «Αίαντας», η ΜΜΑΔ και μέλη άλλων αστυνομικών διευθύνσεων, για την σημερινή πορεία διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «εμείς σαν Αστυνομία θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης για ρύθμιση αυτής της διαμαρτυρίας, την τήρηση του νόμου και της τάξης και την πρόληψη των οποιωνδήποτε επεισοδίων και άλλων ανεπιθύμητων καταστάσεων βίας».

«Θα συσταθεί κέντρο χειρισμού κατάστασης κρίσεως στην ΑΔΕ Λεμεσού, που θα στελεχωθεί από αξιωματικό για να συντονίζει την επιχείρηση και μεγάλος αριθμός μελών μας θα βρίσκεται στο σημείο καθώς επίσης και το αντιδιαδηλωτικό όχημα, το οποίο θα είναι σε ετοιμότητα επέμβασης, αν παραστεί ανάγκη».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως, εκτός από τον «Αίαντα», έχει κληθεί η ΜΜΑΔ και μέλη της Αστυνομίας από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις.

Η πορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.Φι Απόλλωνα με τίτλο «Πορεία ενάντια στην επιλεκτική δικαιοσύνη», πραγματοποιείται με αφορμή την πεντάμηνη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε δυο οπαδούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τροκοκρατία και κατασκοπεία-Τέθηκε υπό κράτηση
Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα
Χειροπέδες σε 23χρονο για υπόθεση ληστείας-Έγινε καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα και κλοπή κινητού τηλεφώνου
Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ψάχνει τη διαρροή των στοιχείων των πρωταγωνιστών του ροζ βίντεο η Λοϊζίδου-Ζητά απαντήσεις από Αστυνομία
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό