Στη Μολδαβία σο ΠτΔ για τη 2η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στη Μολδαβία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης όπου θα συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, που πραγματοποιείται στο Κισινάου, της Μολδαβίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Ενέργεια και τη Συνδεσιμότητα, στην οποία θα συμμετέχουν, επίσης, αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων από το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία, τη Μάλτα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και εκπρόσωποι από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθούν.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη θα συνοδεύουν στο Κισινάου, η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου Μαριλένα Ραουνά και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δειτε Επισης

Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Επιμένει ο Τατάρ-Απηύθυνε έκκληση σε Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας για άρση της «απομόνωσης» Τ/κ
Ο Όζτσιναρ συμμετείχε σε συνεδρίαση του ΣτΕ μεταδίδουν τα κατεχόμενα
Α. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει ως πυλώνας σταθερότητας 49 χρόνια μετά την ίδρυση του