Απόλαυση… Χωρίς ζάχαρη! Νέα ατομικά παγωτά PAPAFiLiPOU!

Το καλοκαίρι προβλέπεται συναρπαστικό και τα Παγωτά PAPAFiLiPOU κάνουν και πάλι τη διαφορά, παρουσιάζοντας δύο νέα, απολαυστικά, ατομικά παγωτά σε χωνάκι και ξυλάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια, καθώς και μια ολοκαίνουρια συσκευασία multipack!

Σήμερα, παρουσιάζουν 2 νέα ατομικά παγωτά σε 3 νέες συσκευασίες;

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε χωνάκι, με Βελγική σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και μόνο 111 θερμίδες!

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε ξυλάκι, με επικάλυψη Βελγικής σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη και μόνο 152 θερμίδες!

Επιπρόσθετα, για αυτούς που επιθυμούν περισσότερες στιγμές απόλαυσης, παρουσιάζουν και τη νέα Συσκευασία Multipack Χωνάκι η οποία περιλαμβάνει 3 ατομικά παγωτά σε χωνάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια για ακόμη περισσότερη απόλαυση!

Τα παγωτά PAPAFiLiPOU παράγουν σήμερα 9 παγωτά χωρίς ζάχαρη, με στέβια, σε 21 διαφορετικές συσκευασίες, προσφέροντας πολλές απολαυστικές επιλογές σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Τα νέα ατομικά παγωτά παράγονται στην Κύπρο από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα και Βελγική σοκολάτα γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογική στέβια, χωρίς ζελατίνη - συνεπώς κατάλληλα και για Vegetarians - και είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες, αλλά και πολύ χαμηλά σε θερμίδες πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Ανακάλυψε κι εσύ τα νέα ατομικά παγωτά χωνάκι και ξυλάκι χωρίς ζάχαρη στα Περίπτερα, βρες την νέα συσκευασία multipack χωνάκι στις Υπεραγορές και απόλαυσε, φυσικά, ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι!

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery