Απόλαυση… Χωρίς ζάχαρη! Νέα ατομικά παγωτά PAPAFiLiPOU!

Το καλοκαίρι προβλέπεται συναρπαστικό και τα Παγωτά PAPAFiLiPOU κάνουν και πάλι τη διαφορά, παρουσιάζοντας δύο νέα, απολαυστικά, ατομικά παγωτά σε χωνάκι και ξυλάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια, καθώς και μια ολοκαίνουρια συσκευασία multipack!

Σήμερα, παρουσιάζουν 2 νέα ατομικά παγωτά σε 3 νέες συσκευασίες;

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε χωνάκι, με Βελγική σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και μόνο 111 θερμίδες!

Νέο ατομικό παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης χωρίς λιπαρά, χωρίς ζάχαρη, με στέβια σε ξυλάκι, με επικάλυψη Βελγικής σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη και μόνο 152 θερμίδες!

Επιπρόσθετα, για αυτούς που επιθυμούν περισσότερες στιγμές απόλαυσης, παρουσιάζουν και τη νέα Συσκευασία Multipack Χωνάκι η οποία περιλαμβάνει 3 ατομικά παγωτά σε χωνάκι, χωρίς ζάχαρη, με στέβια για ακόμη περισσότερη απόλαυση!

Τα παγωτά PAPAFiLiPOU παράγουν σήμερα 9 παγωτά χωρίς ζάχαρη, με στέβια, σε 21 διαφορετικές συσκευασίες, προσφέροντας πολλές απολαυστικές επιλογές σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Τα νέα ατομικά παγωτά παράγονται στην Κύπρο από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα και Βελγική σοκολάτα γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογική στέβια, χωρίς ζελατίνη - συνεπώς κατάλληλα και για Vegetarians - και είναι πλούσια σε εδώδιμες ίνες, αλλά και πολύ χαμηλά σε θερμίδες πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Ανακάλυψε κι εσύ τα νέα ατομικά παγωτά χωνάκι και ξυλάκι χωρίς ζάχαρη στα Περίπτερα, βρες την νέα συσκευασία multipack χωνάκι στις Υπεραγορές και απόλαυσε, φυσικά, ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι!

Δειτε Επισης

50 Χρόνια Τμήματος Νέων Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Ancoria Insurance: Καθαρή εγγυημένη απόδοση 6.2% σε αποταμιευτικό της ταμείο
Το ManageEngine ITCON Cyprus 2023 έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Μελένιο παιδικό φεστιβάλ
Ο Οργανισμός Salamis παρουσιάζει τη συναυλία «Ταξιδεύοντας με την Αλέξια»
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια: Μια ματιά στη νέα πρόταση της Themis για αναδιάρθρωση
Τα ΤΑΕΠ του ΟΚΥπΥ στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών
Πέτρες στα νεφρά: Η σύγχρονη μέθοδος, σε ένα αρχαίο αίνιγμα
Medela Baby: Ελβετικές Πιπίλες υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες με αγάπη