ΒΙΝΤEO: Πολύνεκρο τροχαίο στην Ινδία μετά από πτώση λεωφορείου από γέφυρα

Ένα λεωφορείο έπεσε από γέφυρα στην ξηραμένη κοίτη ποταμού στο κρατίδιο Μάντια Πραντές της κεντρικής Ινδίας, με αποτέλεσμα 24 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους τρία παιδιά και δέκα γυναίκες.

Περίπου 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία και ορισμένοι εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το λεωφορείο έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε από ύψος περίπου 17 μέτρων. Η εφημερίδα Times of India μεταδίδει πως ο οδηγός του λεωφορείου δεν εντοπίστηκε και πιθανολογείται ότι μπορεί να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και να επιχείρησε να διαφύγει.

Την οδύνη του για το πολύνεκρο δυστύχημα εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, υποσχόμενος οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες των θυμάτων.

Στην Ινδία υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 150.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα (κατά μέσο όρο, ένας θάνατος κάθε τέσσερα λεπτά). Σύμφωνα με έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας που δημοσιεύτηκε το 2021, το 11% των θανάτων από τροχαία παγκοσμίως αφορούσε την Ινδία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Το κάθισμα του κυβερνήτη έριξε το Boeing της Air India-Γλίστρησε προς τα πίσω λόγω βλάβης και έχασε τον έλεγχο
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στην Χάγη καλούν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα κατά της «γενοκτονίας» στη Γάζα
Reuters: Βέτο Τραμπ στην εκτέλεση του Χαμενεΐ από τον Ισραηλινό Στρατό
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Στρατιωτικά αντίποινα και εκατέρωθεν απειλές Ισραήλ και Ιράν-«Στο κόκκινο» Τεχεράνη και Τελ Αβίβ
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Πεπεισμένος ο Τραμπ ότι θα καταφέρει να πείσει Ιράν και Ισραήλ να συνάψουν συμφωνία
Έντεκα συλλήψεις στη Λεμεσό μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταστήματα
Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ιράν θα πληρώσει «πολύ βαρύ τίμημα» για τα φονικά πυραυλικά πλήγματα
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα