Δεν παραδέχεται φόνο εκ προμελέτης ο 45χρονος για τη δολοφονία Πολυκάρπου

Μη παραδοχή στην βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει, αυτή του φόνου εκ προμελέτης, απάντησε σήμερα 9 Μαΐου ο κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 58χρονου Ιωάννη Πολυκάρπου, στην Πάφο.

Ο 45χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, όπου απάντησε μη παραδοχή στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, που αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης. Ακολούθως το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση και όρισε την υπόθεση για συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας την 10η Ιουλίου του 2023 στις 09:30.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο Πολυκάρπου τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που σύμφωνα με την κατηγορία, οδηγούσε ο 45χρονος. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Στην 8η θέση πανευρωπαϊκά η Κύπρος στη μείωση αιτήσεων ασύλου το 2024
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη
Εξετάζουν το παρελθόν του 49χρονου και κλειστά κυκλώματα οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην Πύλα
Έκκληση ΥΚΕ στους γονείς να ελέγχουν τους παιδικούς σταθμούς που αφήνουν τα παιδιά τους-Πού εστιάζονται οι έρευνες
Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη