ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση βυτιοφόρο με φορτηγό και λεωφορείο στη Γερμανία-Δεκάδες τραυματίες

Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο A12 στο Βρανδεμβούργο της ανατολικής Γερμανίας. Το ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ των πόλεων Στόρκοου και Φρίντερσντορφ, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa), επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ένα βυτιοφόρο, που κατευθυνόταν προς το Βερολίνο, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας και αφού συγκρούστηκε με φορτηγό, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πολωνικό τουριστικό λεωφορείο.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διεκόπη προσωρινά και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα.

Δέκα από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο είναι σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ αυτών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
«Καταγγέλλει» τον Πρόεδρο στην Ολγκίν ο Τατάρ για... καταπιεστική πολιτική-Θέτει το θέμα με συλλήψεις για σφετερισμό
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Πώς να μειώσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης φιδιών στον χώρο μας-Τρόποι αντίδρασης σε περίπτωση εντοπισμού
Εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία-Ακολουθεί ο Ivan Greko με μοτοσικλέτα
Πρόεδρος για SAFE-«Ακούω πολλά, πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν»
Ευελπιστεί για θετική ανταπόκριση από Τατάρ για κοινή συνάντηση ο ΠτΔ-«Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε»
Ορίζοντας ο Σεπτέμβριος για εκλογές στη Μητρόπολη Πάφου-Αποπέμφθηκαν κληρικοί που δεν εξέδιδαν άδειες μεικτών γάμων
Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου
Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε χωριά της Δυτικής Όχθης