Ημέρα ελεύθερης προσέλευσης για άτομα που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία ως χειριστές αεροσκαφών

Η ακαδημία αεροπορικών σπουδών C.A. Crew Academy στην Λάρνακα, με χαρά ανακοινώνει ημέρα ελεύθερης προσέλευσης για άτομα που ενδιαφέρονται στην επιδίωξη σταδιοδρομίας ως χειριστές αεροσκαφών. Η ενημερωτική ημερίδα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, μεταξύ 10:00 π.μ. και 02:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις τις ακαδημίας.

Η ενημερωτική ημερίδα έχει ως σκοπό, να προσφέρει στους υποψήφιους σπουδαστές την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τoν χώρο της αεροπορίας αλλά και τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η C.A. Crew Academy. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνομιλήσουν με εκπαιδευτές της ακαδημίας, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, καθώς και να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τα διαφορετικά σχέδια κατάρτισης διαθέσιμα στους επίδοξους πιλότους!

Παράλληλα η γραμματεία της ακαδημίας, θα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες εισδοχής και εγγραφής.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με σπουδαστές και απόφοιτους, οι οποίοι όχι μόνο θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους ως εκπαιδευόμενοι αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Η C.A. Crew Academy είναι ένας οργανισμός αναγνωρισμένου κύρους, με υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, μοναδικές στην Κύπρο εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και έμπειρους εκπαιδευτές. Η ακαδημία προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα προγραμμάτων συμπεριλαμβανομένων Private Pilot License, Commercial Pilot License, Multi-Crew Cooperation, and Type Ratings.

Η C.A. Crew Academy προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στην ενημερωτική ημερίδα και εκμεταλλευτούν την εξαιρετική ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της αεροπορίας!

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν, αν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήσουν απευθείας με την γραμματεία της σχολής, στο τηλέφωνο (+357)24323288. Η διεύθυνση της σχολής, όπου θα γίνει η ημερίδα είναι Ιάκωβου Πατάτσου 19 Α, Αραδίππου 7101.

Δειτε Επισης

Πρώτος γύρος ανακατατάξεων από Αρχηγό-Μετατέθηκε Αγιώτης και Νικολεττής, «κόπηκαν» οι δύο θέσεις του Ανδρέου
Πάει Λονδίνο και μετά Νέα Υόρκη για τριμερή ο Πρόεδρος-Στις 15 του μήνα το ραντεβού
Καταγραφή ονομάτων στο παρατηρητήριο τιμών ζητά ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Ανακοίνωσε τριμερή χωρίς ημερήσια διάταξη στις 15 Οκτωβρίου ο Τατάρ
Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Αναβάλλεται η διαμαρτυρία αγελαδοτρόφων-Θα συναντηθούν με εκπρόσωπο ΕΕ
Κατάθεση τελικής πρότασης ΟΚΥπΥ για συλλογική σύμβαση-Συνάντηση με συντεχνίες στις 7 Οκτωβρίου
Επιβεβαίωση στοιχείων πραγματικών δικαιούχων ζητά το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών
Διαζύγιο Κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για το ejustice-Στη ζυγαριά τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Εντός δύο εβδομάδων τα νέα μέτρα για δημογραφική πολιτική-Πάνω από τριάντα εκατομμύρια το κόστος